marți, 1 februarie 2011

Despre Partidul National Liberal


PNL este cel mai tânăr vechi partid din România. Este cel mai vechi prin tradiţie şi istorie. Este cel mai tânăr prin viziune şi pragmatism.

Înfiinţat în 1875, PNL este partidul istoric, care a făcut istorie. În urmă cu 150 de ani, PNL moderniza pentru prima dată România. Marile proiecte ale României moderne au fost înfăptuite de liberali.

PNL este partidul integrării europene şi al viitorului. În 2007 guvernul condus de un premier liberal a dus România în Uniunea Europeană.

PNL este singurul partid autentic de dreapta şi singurul reprezentant al liberalismului în România. A fi de dreapta înseamnă a fi o persoană liberă, cu iniţiativă şi aspiraţii. A fi de dreapta înseamnă a fi liberal.

PNL este partidul prosperităţii şi progresului. În timp ce stânga gestionează eşecul, dreapta caută progresul. Ca partid al prosperităţii, PNL îşi propune să ofere o viaţă mai bună românilor.

PNL este partidul clasei de mijloc şi al oamenilor dinamici, dar şi partidul care ştie să respecte şi să răsplătească meritele şi munca de-o viaţă a pensionarilor.

PNL este partidul drepturilor omului şi libertăţilor civile. Respectul pentru drepturile fundamentale ale individului este principiul fundamental al liberalilor. O societate liberă şi prosperă garantează individului libertatea şi şansa de a-şi pune în valoare calităţile, de a-şi urmări aspiraţiile şi de a-i fi recunoscute meritele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu